באנר עליון
באנר עליון

קרית טבעון: לשקם את החצר האחורית

קרית טבעון: לשקם את החצר האחורית

הרחבה האחורית של מבנה המועצה בקרית טבעון מוזנחת וחברת המועצה נאוה סבר קוראת לשקם אותה מבחינה אסתטית, בטיחותית ותברואתית. אריאלי: “בימים אלה נבחנות על ידי אגף התפעול מספר אלטרנטיבות לפחים הקיימים”

חברת המועצה נאה סבר קוראת לערוך שיקום יסודי של החצר האחורית של המבנה בו שוכנת המועצה. לדבריה של סבר סובלת הרחבה מהזנחה מתמשכת הכוללת מדרכות הרוסות המהוות מכשול להולכי רגל, פחי אשפה גולשים, צבע קירות מתקלף וצינורות מים וחשמל התלויים ברישול על הקירות, דבר הגורם למפגעים בטיחותיים ואסטתיים לא קטנים. כל זאת למרות שהרחבה עצמה נסללה מחדש לפני מספר חודשים במימונו של אחד מבעלי הנכסים בבניין.

שיקום
מועצת טבעון, מה קורה בחצר האחורית?

נאוה סבר: “החצר האחורית של בניין המועצה משמשת כמקום חניה לתושבים ואורחים מחוץ לטבעון המגיעים לחנויות ולמסעדות במרכז ובשל כך להזנחה במקום יש נראות גבוהה. מעבר למפגעים הבטיחותיים, התברואתיים והאסתטיים במקום,  לא לכבודו של ישוב מטופח כמו קרית טבעון שכך תראה החצר האחורית שלו”

ראש המועצה, דוד אריאלי: “לאחרונה הוחלפו כל פחי האשפה במקום לפחי אשפה מברזל. כמו כן נוסף פח בנפח של 1,100 ליטרים כך שסך נפח הפחים עומד על 4.4 קוב. בנוסף ולאור בקשת בעלי העסקים במקום הועלתה תדירות ריקון פחי האשפה כשמין הצד השני, בעלי עסקים שלא השליכו אשפה אל הפחים או הקרטוניות נקנסו. במקביל נבחנות בימים אלה על ידי אגף התפעול מספר אלטרנטיבות לפחים הקיימים”. אריאלי התייחס גם לבעיית מחזור השמן: “אנחנו פועלים מול העסקים על מנת להגיע לפתרון מוסכם לגבי מחזור השמן מכיוון שהחביות שהם הציבו ברחבה אינן נראות בעיננו כפתרון אידיאלי”

תגובות

תגובות

באנר לפוסט קטן

Related posts

באנר לפוסט גדול
  • Facebook
  • Twitter