באנר עליון
באנר עליון

מתכון: עוגות גבינה בכוסות אישיות עם שוקולד לבן ודובדבנים

מתכון: עוגות גבינה בכוסות אישיות עם שוקולד לבן ודובדבנים

מתכון לעוגות גבינה אישיות בכוסות

10 כוסות בנפח 100 מ”ל (כמעט חצי כוס)

לבסיס פריך:

עוגיות לוטוס (בטעם קרמל) מפוררות
לעוגת גבינה ושוקולד לבן:
קופסת גבינה לבנה 5%
גביע שמנת מתוקה 38%
100 גרם שוקולד לבן
רבע כוס סוכר
25 גרם חמאה

להגשה:

דובדבנים טריים
20 דובדבני אמרנה משומרים בסירופ

אופן הכנה:

מכניסים שוקולד לבן לקערה שמתאימה למיקרוגל ומוסיפים חמאה.
ממיסים כחצי דקה במיקרו, מוציאים ומערבבים. חוזרים על הפעולה עד להמסה של השוקולד והחמאה.
בקערה נקייה מערבבים גבינה לבנה ואת תערובת השוקולד הלבן המומס.
בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצף יציב.
שופכים את תערובת השוקולד-גבינה לקצפת ומערבבים בתנועות עטיפה עד להטמעה.
מעבירים לשקית זילוף.
מרכיבים את המנה: בתחתית כל כוס הגשה מניחים מעט עוגיות לוטוס מפוררות.
מזלפים את תערובת הגבינה מעל עוגיות הלוטוס עד מחצית מגובה הכוס.
מניחים מעל תערובת הגבינה דובדבן אמרנה ומעט סירופ.
מזלפים מעל דובדבני האמרנה מתערובת הגבינה עד לשפת הכוס.
מפזרים מעל תערובת הגבינה מעט עוגיות לוטוס מפוררות.
מקשטים בעוד דובדבן אמרנה ומעט סירופ.
מכסים כל כוס בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות ל-6 שעות עדיף ללילה לפני ההגשה.
לפני ההגשה מקשטים בדובדבנים טריים חתוכים לחצי (מוציאים את הגרעינים).
העוגות נשמרות במקרר כ-4 ימים.

תגובות

תגובות

באנר לפוסט קטן

Related posts

באנר לפוסט גדול
  • Facebook
  • Twitter