באנר עליון
באנר עליון
באנר עליון

מרק תפוחי אדמה בשמן כמהין

מרק תפוחי אדמה בשמן כמהין

מרק תפוחי אדמה בשמן כמהיןעם בוא החורף, חברת פיליפס ישראל מגישה לכם מתכונים למרקים טעימים, מזינים וחמים.

את המרקים ניתן להכין בקלות בעזרת סדרת מעבדי המזון הידניים החדשה הפועלת בטכנולוגיית ProMix, הסדרה חדשה הפועלת בטכנולוגיית ProMix עושה שימוש בפעמון במבנה משולש שמייצר זרימה אופטימלית ומבטיח מרקם חלק לאוכל הטחון.

כמות: 6 סועדים
זמן בישול: 20 דקות

רכיבים:
4 בצל ירוק
1/2 קילו תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כפית טימין
400 גר’ פטריות רצוי מסוגים שונים
1 כף שמן כמהין
4 כפות שמן זית
200 מל’ שמנת מתוקה
1 ליטר ציר מרק ירקות או עוף
150 גר’ גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:
חותכים את הבצל הירוק לטבעות ומפרידים את החלק הירוק מהלבן.
מחממים בסיר 2 כפות שמן זית ומקפיצים את החלק הלבן של הבצל, מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 2 דקות. מוסיפים את השמנת המתוקה והטימין, מוסיפים את ציר המרק ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ומבשלים ברתיחה עדינה במשך 10 דקות.

בינתיים מחממים את השמן הנותר במחבת ומקפיצים את הפטריות, מתבלים בנדיבות לפי הטעם ומזלפים מעל את שמן הכמהין.
בעזרת הבלנדר מוט טוחנים למרק במרקם אחיד, מתבלים לפי הטעם.

יוצקים את המרק לקעריות הגשה שמים מעל פטריות, בצל ירוק וניתן לפזר גבינת פרמז’ן.

תגובות

תגובות

באנר לפוסט קטן

Related posts

באנר לפוסט גדול
  • Facebook
  • Twitter